Použitá manipulační technika Linde za aukční ceny

Společnost Linde Material Handling Česká republika připravila pro své zákazníky a uživatele této kvalitní a oblíbené manipulační techniky jedinečnou prodejní akci. Jedná se o první aukci použitých vozíků, mezi kterými jsou i repasované vozíky z evropského Centra pro repase vozíků ve Velkých Bílovicích. Zájemci o koupi se mohou zúčastnit aukce a sami rozhodnout, za jakou cenu je pro ně použitá technika atraktivní.

Linde Material Handling Česká republika vychází vstříc svým zákazníkům a představuje první online aukci použitých vozíků, která probíhá právě v těchto dnech. Vrcholit bude 6. května aukčním dopolednem, v němž se rozhodne o budoucích majitelích celkem 30 vozíků, které jsou v dobrém technickém stavu a mohou dobře sloužit ještě mnoho let.

Majitelé a uživatelé manipulační techniky Linde jsou nejenom našimi zákazníky. Představují pro nás partnery, kterým nasloucháme a snažíme se vyjít vstříc jejich přáním a potřebám. V současné ekonomické situaci, která může být pro mnoho firem složitá, jsme se rozhodli nabídnout použité vozíky Linde v online aukci. Zákazníci si touto formou budou moci pořídit vozíky repasované v nejmodernějším centru pro repase vozíků ve Velkých Bílovicích,“ uvádí v této souvislosti Ing. Pavel Osička, obchodní ředitel české pobočky Linde Material Handling.

Právě vozíky z tohoto centra, které smějí být označeny jako Approved trucks, patří mezi ty nejatraktivnější mezi nabízenými vozíky.

„Účastníci budou moci až do 6. května nabízet a přihazovat ceny, v rozhodující den aukce budou mít ještě prostor nabízené ceny upravit a svůj vyhlédnutý vozík získat za nejlepší cenu,“ dodává Pavel Osička.

Approved Trucks with packs installed. October 15th 2020. France. Fenwick-Linde. © Laurent Guichardon.

A jaké je přesné znění pravidel této aukce? Na webových stránkách Linde Material Handling Česká republika je připravena podstránka se všemi podrobnostmi. Jejich podrobné znění je k dispozici zde. Účastníci aukce nemusí skládat žádnou jistinu, po zaregistrování získají přístupový klíč a mohou začít. Pak jim už nezbývá než vysoutěžený vozík uhradit, vyzvednout a užívat si jeho výkon za tržní cenu ve své firmě.